Banjalučanka Dubravka Božić ruši stereotipe: izrađuje unikatne cipelice za bebe

isolina

U obućarskim radnjama dobrodošlicu će vam najčešće poželjeti muškarci. Banjalučanka Dubravka Vujnović Božić odlučila je da sruši stereotipe, pa se kao psiholog i aktivni član Udruženja Drip veoma uspješno uhvatila u koštac sa ovim zanatom. Za bebe kreira i izrađuje Isoline – nehodajuće cipelice od prirodnih materijala.

osolina 2– Desilo se sasvim slučajno. Jedna od polaznica Razgovaraonice, koju inače vodim, dolazila je sa bebom, koja je bila bosa, na televiziju. Mi smo se onda šalili, gdje će bosa beba da ide na televiziju i ja sam poželjela da joj napravim jedne cipelice. Te prve cipelice su me oduševile i onda sam probala da napravim još jedne. Ljudi oko mene su oduševljeni i tako ja sad pravim cipelice za male ljude – ponosno kaže ova kreativna mama.

Dubravka nam je otkrila da je osnove obućarskog zanata savladala uz pomoć supruga. U šali nam kaže da joj u pomoć često priskoči i kćerka koja ima dvije i po godine.

– Moj muž, inače, radi sa kožom. Pružio mi je svu pomoć i znanje. Sama ne bih mogla da krenem u takvo nešto jer nisam imala iskustva. Međutim, kako vrijeme odmiče postajem bolja i u svom novom poslu – iskrena je Dubravka.

isolinaSvaki par cipelica je unikatan i izrađuje se ručno. Dubravka nam sa ponosom priča kako je u njene Isoline utkano puno ljubavi, ispiracije i pozitivne energije.

– Nema tu sad jedan šablon i da radim po tome. To bi išlo daleko brže. Međutim, ja svaki put nešto dodajem i mijenjam. Ja zacrtam sebi kako one trebaju izgledati i onda ih pravim dok ih ne napravim.

Unikatne I zanimljive cipelice za bebe možete naručiti putem fb stranice “Isolina”.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Unesi tvoje ime