Ne znate šta da obučete? Blog “Moda i tako to” vam pomaže

moda-i-tako-to

Zamislite da vam je posao da obilazite butike, birate odjeću koja vam najljepše pristaje, fotografišete se, a nakon toga sve zajedno objavite na portalu i društvenim mrežama. Za Bojanu Mutić, blog “Moda i tako” to nije posao, već hobi koji radi iz čistog zadovoljstva. Sve je, kako kaže, počelo sasvim spontano, a njene priče su, ističe, za vrlo kratko vrijeme osvojile simpatije na društvenim mrežama.

– Sasvim spontano je ispalo ovo u šta se blog pretvorio sada, a to su moje modne preporuke i savjeti. U jednom momentu sam odlučila da podijelim svoja šoping iskustva i ljudima se to jako dopalo. Tako da sam ja spojila neugodno sa beskorisnim i odlučila sam da ta svoja šoping iskustva dijelim češće, gotovo svakodnevno – kaže Bojana.

Bojanina glavna vizija je da pomogne ženama u svakodnevnom izboru garderobe. Dobra organizacija, ističe, garantovano štedi dragocjeno vrijeme.

bojana 2– Koliko god da volite modu, oblačenje i presvlačenje, a kad se to neminovno ponavlja svaki dan, zaista zna biti naporno. Kada se 100 puta presvlačite, na kraju često i niste zadovoljni rezultatom, što je najgora stvar. Tako sam odlučila da ženama uštedim vrijeme: da se brzo obuku, a to je moguće samo sa organizovanim ormarom. U tekstu koji sam napisala, detaljno sam objasnila šta u ormaru morate da imate te kako da se riješite tog svakodnevnog biranja, spremanja i kombinovanja – ističe Bojana.

U modi treba uživati, ali i biti spreman i na brojne obaveze koje roditeljstvo nosi. Bojana je uspjela da spoji ugodno s korisnim, mada je pisanje bloga za nju, kako kaže, ponekad nemoguća misija.

– Ja samo jedan dan odsustvujem iz kuće i u taj jedan dan natrpam sve svoje moguće obaveze. Za taj jedan dan prikupim materijal koji u toku sedmice oblikujem u svoje postove, objavljujem. U kući iz trpezarije vodim blog, držim bebu u naručju, ali je zapravo, jako zabavno I dinamično.

Bojana ističe da ne piše reklame i ne izmišlja priče, te da svoju pažnju usmjerava samo na odabrane brendove. Zato uvijek, dodaje, rado posjećuje modni atelje “Mali svijet mašte” u centru Banjaluke, jer je lijepa odjeća i modni detalji uvijek osvoje na prvi pogled.

– Ja bih uvijek rado birala ove veselije i šarenije stvari. Jer svi smo previše jednostavno obučeni i uniformisani. Baš zbog toga mi je drago što se u poslijednje vrijeme u Banjaluci otvorilo puno butika koji su radno mjesto kreativaca.

Priče ove simpatične mame možete patiti putem FB na blogu “Moda i tako” ili putem portala modaitakoto.com

 

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Unesi tvoje ime