Brend „Domaće i naše“ – Zdrava hrana na vašoj trpezi uz samo par klikova

brend Domaće i naše Banjaluka

Sa puno ljubavi i strpljenja, mladi bračni par Dragana i Zoran Jaćimović u selu Jaružani kod Banjaluke proizvodi zdravu i domaću hranu, po principima organske proizvodnje. Sve plasiraju putem FB stranice „Domaće i naše“, a kupcima, nakon što odaberu proizvode iz trenutne ponude, željene artikle dovoze na kućnu adresu.

Dragana i Zoran Jaćimović brend Domaće i naše– Sve je počelo kada sam ostala trudna sa starijim sinom Stefanom. Prodavajući proizvode na pijaci stekli smo puno kupaca kojima je, često, predstavljao problem kako da robu odnesu kući. Naime, većina njih je bila starije životne dobi i autobusom je dolazila u nabavku. Jedno veče došli smo na ideju da pokrenemo FB stranicu “Domaće i naše”, tako da iz toplog doma možete pogledati našu ponudu, naručiti i dobiti proizvode u najkraćem mogućem roku – kaže Dragana.

Njihovi kupci danas su, dodaju, najčešće roditelji koji za sebe i svoje mališane biraju isključivo domaću hranu kontrolisanog porijekla.

Naša hrana je bez dodatka hemije i svega onoga što ubrzava proces proizvodnje. Sve što ne bismo dali svom djetetu i porodici, ne bismo ni prodavali. Ponuda, naravno, zavisi od godišnjeg doba, ali uvijek na stanju imamo proizvode koji se svakodnevno koriste u domaćinstvu.

Dragana kaže da kilogram pasulja kukuruzara košta 10 KM, dok za litar domaćeg crnog vina trebate izdvojiti pet KM. U ponudi, dodaje, imaju razno voće koje mame kupuju za zdrav obrok beba, a trenutno su najviše traženi mliječni proizvodi, zimnica, sokovi, krompir, zelena salata i luk.

brend Domaće i naše Banjaluka selo Jaružani– Smatram da naši proizvodi nisu skupi, jer treba puno truda i rada kako bi od sjemena nastao proizvod koji je spreman za prodaju. Danas je teško opstati kao mali proizvođač, jer se dosta toga uvozi pod nazivom domaće i zdravo. Ljudi, često, radije idu u markete, misleći da za manje novca dobijaju zdraviji i bolji proizvod, ali situacija je često drugačija – poručuje ova mlada majka.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Unesi tvoje ime