Dekoracija praznične trpeze uz “Mila moja”

dekoracija praznične trpeze

Bilo da priređuju ručak za dvoje ili svečanu večeru, vrijedne domaćice uvijek su u potrazi su za stolnjakom koji će biti početak njihove male kreativne igre. Dekoracija praznične trpeze nikada nije bila lakša uz banjalučki brend „Mila moja“ koji u svojoj ponudi ima dekorativne stolnjake i salvete od kvalitetnih materijala. Idejni tvorci brenda su dvije mlade žene koje su poželjele da uz malo truda i kreativnosti svaki dom ima dekorativnu trpezu koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

– „Mila moja“ je mlada firma koja je nastala na dobrim vibracijama. Mi smo u ženi pronašli inspiraciju za ovaj cijeli program koji podrazumjeva dekorativne stolnjake, nadstolnjake i salvete za posebne prilike – kaže Sanja Radulj Čeko.

Stolnjaci i salvete brenda “Mila moja” ručno se izrađuju od damasta, kvalitetne tkanine sa stilizovanim šarama. Mogu se poručiti u bijelim, bež, zlatnim i rozim bojama koji se međusobno mogu kombinovati.

– Kada su u pitanju naši stolnjaci i salvete, uz adekvatno održavanje ovi setovi mogu trajati godinama. Naše klijentice su oduševljene kvalitetom, što je nama zapravo najvažnije. Odmah ću da kažem da ja izlazim iz ove naše ciljne grupe, pošto ja imam dva mala dječaka. Ovako postavljen sto u našem stanu ne bi izdržao tri sekunde, ali zato imam svekrvu i majku koje su sa oduševljenjem prihvatile cijelu ovu priču – dodaje Sanja.

Bez dekoracije, praznična trpeza nije kompletna. Naša sagovornica ističe da vam za ukrašavanje stola treba malo novca, dobra volja i nekoliko ideja.

– Ovo je klasičan odabir za dame koje vole da se posvete ukrašavanju praznične trpeze. Tu je zlatna i crvena boja. Jedan klasik koji nikada ne prolazi. Nije potrebno jako puno novca da vi to uradite. Svaki detalj može se uraditi ručno, samo je potrebno da imate jaku volju. S druge strane, danas nam je putem interneta sve dostupno i za malo novca sve se može uraditi sa puno ukusa.

Za vrijeme praznika, ukrašena trpeza sa cvijetnim aranžmanima i svijećnjacima učiniće da još više uživate u hrani i druženju sa porodicom i prijateljima. U narednom periodu brend “Mila moja” predstaviće i ideje za savršeno dekorisanu trpezu, kojoj uz pomoć malih trikova vrlo lako možete dati svoj lični pečat.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Unesi tvoje ime