Dobrodošli u “Mali svijet mašte”

msm

Unikatan nakit i torbice, kao i odjeća skrojena po želji svake dame, od sada je dostupna i u centru Banjaluke u modnom ateljeu “Mali svijet mašte”. Ovaj brend nastao je prije osam godina, priča nam Maja Matić, a nedavno su se njenom timu pridružile i dvije djevojke koje kreiraju udobnu i modernu odjeću, od prirodnih materijala.

mali svijet maste– U Malom svijetu mašte sad imamo veći asortiman i ovo je mjesto na kojem možete da dođete da sve to pogledate, da se dogovorimo šta vi želite, vaša maštanja. Svaki model se može korigovati po želji: od torbi, nakita, pa sve do odjeće. Sad su aktuelne haljinice za svakodnevne varijante, sakoi i hlače kod mladih poslovnih žena. Torbe su aktuelne sve, od malih i velikih pa sve do ruksaka. Sve to imamo u ponudi. Trudili smo se maksimalno da uklopimo cijene, kako bi naše proizvode mogli nositi studenti, ali poslovne žene koje vole da se oblače klasičnije – ističe Maja Matić.

Put od kreairanja nakita, broševa, torbica,pa sve do modnog ateljea nije bio nimalo lak, otkriva nam Maja. Uvijek se, kako kaže, trudila da kupcima ponudi najkvalitetnije proizvode, što je i u njenom slučaju garancija uspjeha.

– Prvo je počelo sa nakitom i broševima koji su tada bili aktuelni. Sve to sam promovisala putem interneta. Na kraju je bila živa pomama za tim, a slala sam u cijelu BiH, Srbiju i Hrvatsku. Unazad par godina posvetila sam se izradi torbica.

mali svijet maste 1Majčinstvo je, na kratko, usporilo njene planove. Ipak, danas je njen porodični i poslovni svijet u potpunosti ispunjem kreativnošću i ljubavlju, što uspješno prenosi i na aktuelnu modnu kolekciju.

– Anastasija kada se rodila, nakon dva mjeseca sam počela da radim. Od tada do sada smo stalno bili u tom cilju da otvorimo jedan kutak i sada se jednostavno sve posložilo – otkriva nam Maja.

Ukoliko želite da budete posebni i unikatni naša topla preporuka je da posjetite modni atelje “Mali svijet mašte” koji se nalazi u Banjaluci u Starom zanatskom centu. Neka vaše modne želje postanu stvarnost.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Unesi tvoje ime