Elgrad: sve za namještaj po vašoj mjeri

Elgrad moj dom po mjeri Banjaluka

Kada je u pitanju uređenje doma, želite da sve bude po vašoj mjeri. Funkcionalna i moderna rješenja donosi Elgrad, vodeći regionalni distributer ploča i okova, odnosno svega onoga što je potrebno za izradu namještaja.

Elgrad u Banjaluci slavi pet godina uspješnog rada. Povodom toga organizovali su Dane otvorenih vrata gdje su svojim kupcima i poslovnim saradnicima predstavili novu kolekciju Eger dekora i brojne druge proizvode.

– Matična tvrtka je u Hrvatskoj. Tamo imamo 10 prodajnih centara, ovdje u BiH dva i jedan u Austriji. Proslavljamo pet godina Elgrada u Banjaluci i spremni smo za sve nove izazove – kaže Mladen Lovreković, član uprave za prodaju.

Zvijezda Elgradove ponude je Fenix mat površina, inovativan proizvod koji kombinuje elegantna estetska rješenja i najsavremenija tehnološka svojstva. Ova površina je, ističu, otporna na ogrebotine, udarce i otiske, jednostavna je za održavanje, a mala oštećenja lako se mogu popraviti.

– Pored Egera imamo i drugih dobavljača čije najnovije i najaktuelnije ponude ovdje prikazujemo. Jedna od njih je Fenix, površina koja je jako otporna na sva mehanička oštećenja i ima mogućnost termohilinga. Pod uticajem temperature ako i nastane manje oštećenje, može se lako popraviti da postane nevidjivo. Slijedeći materijal je lamina, tzv. gres keramika. To je keramička pločica koja se proizvodi u velikim dimenzijama 3200×1600 mm. Iz takve ploče mogu se proizvoditi ploče stolova, kuhinjske radne ploče, a budući da je to keramika, to je površina za sva vremena – ističe Lovreković.

Elgrad predstavlja inovativnu liniju ladica koje se otvaraju i zatvaraju laganim dodirom. Dizajn ladica je elegantan, sa čistim i ravnim linijama a spoj funkcionalnosti i forme dovedene su do savršenstva.

– Da bi sastavili namještaj, pored svih tih ploča bitan je okov, što znači da bi sve te vodilice, ladice funkcionirale i otvarale se. Mi smo distributeri GRAS, vodećeg evropskog proizvođača tako da ovdje prezentiramo njihovu novu liniju ladica SKALA koje imaju otvaranje na dodir, lagano zatvaranje i stvarno su tom – dodaje Lovreković.

Za petogodišnjicu uspješnog rada Elgrada, Banjalučani su imali priliku i da u jedinstvenom EGGER kamionu upoznaju novu EGGER dekorativnu kolekciju.

Ploče i okovi za namještaj po vašoj mjeri u Banjaluci su dostupni u Drvnom centru Elgrad koji se nalazi u ulici Veljka Mlađenovića bb u Poslovnoj zoni Incel.

 

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Unesi tvoje ime