Idealno za dječiju sobu: Višenamjenska stolica za dječake

Nataša Mašta Banjaluka višenamjenska stolica za dječake

Već pet godina, Nataša Vuksan u Banjaluci u okviru Dječijeg studija “Mašta”, mališane uči kreativnim hobby tehnikama. U slobodno vrijeme bavi se i restauracijom namještaja, a ljubav prema najmlađima i drvetu, kako kaže, iznjedrila je i njen najnoviji projekat: dječiju višenamjensku stolicu.

Nataša Vuksan Dječiji studio Mašta Banjaluka višenamjenska stolica za dječake– Ideja o stvaranju dječije višenamjenske stolice došla je kao spoj mog zanimanja diplomirani inženjer šumarstva, i samim tim, ljubavi prema drvetu kao materijalu za izradu, a u isto vrijeme i iskustva u radu sa djecom, upoznavajući tako njihove želje i potrebe. Stolica je zamišljena kao samostalni dio enterijera, da na njoj dijete sjedi, čita, užina, da sjedalica služi kao podloga za igru i da veliki spremnik služi za odlaganje igračaka.

Nataša dodaje da joj je za izradu prvog modela trebalo oko sedam dana, a stolica je namjenjena dječacima uzrasta od prve do pete godine života.

– Model je moguće naručiti u drugoj kombinaciji boja i sa imenom djeteta i idealan je i kao poklon. Nakon prve Maštalice, na red nam dolaze djevojčice, jer je u toku realizacija ideje stolice za princeze koja će takođe imati više funkcija.

Za sve dodatne informacije, Natašu možete kontaktirati putem FB stranice Nataša Mašta.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Unesi tvoje ime