Kurs engleskog za djecu po metodama NTC sistema učenja: Oxford’s juniors

Želite li da vaši mališani sa lakoćom savladaju osnove engleskog jezika, a da pri tome uživaju i vrijeme provode u dinamičnom i inspirativnom okruženju? Naša preporuka je Oxford’s juniors program koji realizuje Oxford edukativni centar u Banjaluci. Više o konceptu ovog interaktivnog kursa , otkrila nam je Jelena Nezirović, koordinator NTC radionica.

Šta je Oxford’s juniors program?

Oxford’s juniors kursevi engleskog jezika u Banjaluci prilagođeni su djeci od četiri do šest godina starosti. Edukativni časovi odvijaju se po savremenim i zabavnim metodama NTC sistema učenja, isključivo na stranom jeziku, gdje djeca interaktivno učestvuju u nastavnom procesu. Program je koncipiran na način da su časovi grupisani u semestre. Jedan semestar traje 15 radnih sedmica, a nastava se održava dva puta sedmično po 60 minuta.

OXFORD'S JUNIORS Kako izgleda jedan čas engleskog jezika prilagođen najmlađima?

U prijatnoj i dinamičnoj atmosferi, kroz igru, pjesmu, glumu, mališani usvajaju engleski jezik na potpuno prirodan način, u sredini koja podsticajno djeluje na dijete. Pored učenja jezika, važno je da djeca razvijaju i zdrave navike, zbog čega polaznici na svakom času imaju samo zdrave užine, a da ista bude još ukusnija – odmah na licu mjesta učimo kako se zdrave namirnice zovu, zbog čega su dobre i to sve na engleskom jeziku. Takođe, imamo savremeno opremljene učionice i udžbenike koji su prilagođeni mališanima tog uzrasta.

Ko su predavači koji rade sa Oxford’s juniors polaznicima?

Predavači koji učestvuju u Oxford’s juniors programu su diplomirani profesori engleskog jezika sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa djecom, potvrđeni i provjereni pedagozi u koje imamo potpuno povjerenje. Naročito je važno da predavači budu izuzetni ljudi, a ne samo naučnici i stručnjaci, jer rad sa malom djecom podrazumijeva da ne postoji tehnika, niti metoda koje se predavač može „slijepo“ držati, već nastava mora biti u potpunosti prilagođena potrebama i mogućnostima svakog djeteta.

Kako vas roditelji mogu kontaktirati?

Naše savremeno opremljene prostorije nalaze se u centru Banjaluke, u ulici Nikole Pašića broj 4. Svi zainteresovani nas mogu kontaktirati putem broja telefona 051/ 224 -224 ili naše  FB stranice.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Unesi tvoje ime