Najmlađa džudistkinja u RS osvojila zlato

Una Mišić džudo klub Rade Ličina Banjaluka

Najmlađa džudistkinja iz Banjaluke, troipogodišnja Una Mišić,  osvojila je zlatnu medalju na turniru “Laktaši open”. Una je član Džudo kluba “Rade Ličina” iz Banjaluke i po svemu sudeći, najmlađa je džudistkinja u Republici Srpskoj, kaže njen otac i trener Miroslav Mišić.

– Una je počela sa treninzima sa nepune tri godine. Tri puta sedmično, zajedno sa drugarima, vrijeme provodi u igri, a usput je uspjela i da nauči svoje prve džudo tehnike. Ovo je Unina druga medalja i cijeli klub je veoma ponosan na nju – ističe Mišić.

Džudo klub “Rade Ličina” na turniru “Laktaši open” osvojio je ukupno 13 medalja i jedan pehar. Redovni trenizi zaslužni su za dobre rezultate, ističe trener.

– Klub broji više od 50 članova i sa svakog takmičenja kući se vraćamo sa medaljama. Nadamo se da će se ta tradicija nastaviti i u budućnosti.

Iz ovog kluba poručuju da treninge održavaju u Centru za obrazovanje, vaspitanje i rehabilitaciju sluha i govora u Banjaluci od ponedjeljka do petka te da su novi članovi uvijek dobrodošli. Za sve dodatne informacije možete ih kontaktirati putem FB stranice kluba.

 

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Unesi tvoje ime