Noogodišnje dekoracije od stiropora

novogodišnje dekoracije od stiropora

U domu porodice Novaković sve je spremno za doček Nove godine. Za praznični ugođaj zadužena je Radislavka koja od stiropora pravi neobične dekoracije. Pažnju najmlađih, ali i odraslih najviše privlače kočije sa irvasima u crvenoj boji, jelke koje svjetle, te lane i srna koji se miluju, kaže ova kreativna majka.

– Taj kreativni dio mene je uvijek zanimao. Dugo sam se bavila dekupažom, a onda sam napravila pauzu kada sam se porodila pošto imam curicu koja će uskoro napuniti tri godine. Sad sam napravila novogodišnje dekoracije koje su nešto drugačije i što do sada nije bilo u našem gradu. Ljudi zanimljivo reaguju, vole promjene i kada je nešto drugačije – dodaje Radislavka Novaković.

Za sve one koji žele da budu drugačiji, dekoracije od stiropora idealne su za ukrašavanje doma, ali i poslovnih prostora, ističe Radislavka. Dodaje da ih po želji kupaca, može izraditi u različitim veličinama, oblicima i bojama.

pohabani šik dekoracije od stiropora– Djeci je jako zanimljivo da vide male sanke, male irvase, i jelene, nešto s čim se nisu susretali. Uopšte, ta asocijacija na Novu godinu njima je jako prijatna i primamljiva. Proces izrade nije toliko težak, koliko je teško doći do ideje. Kad mi se u glavi stvori neka ideja, to prvo moram da nacrtam u određenom programu na ručunaru. Zatim se to isječe i kada se dobije gotov proizvod ja vidim da li treba da radim neke korekcije.

Na radost brojnih mališana, Radislavka preko cijele godine od stiropora izrađuje dječija imena i brojeve za rođendan. Ističe da su unikatne rukotvorine sve popularnije, te da kupaca ne manjka.

– Tražila sam dekoracije za rođendan svom djetetu i tada sam naišla na slova koja se prave od stiropora. Tako je počela ova zanimljiva kreativna priča.

Novogodišnje dekoracije ove kreativne mame iz Banjaluke koštaju od 20 do 60 KM. Svi zainteresovani ih mogu pogledati na fb stranici Pohabani šik.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Unesi tvoje ime