Počinje prva Škola za trudnice u Tesliću

Škola roditeljstva Tea u Tesliću organizuje predavanja na teme psihofizičke pripreme za porođaj i roditeljstvo. Trudnice će tako imati priliku da dobiju dragocjene savjete te da maksimalno uživaju u jedinstvenom životnom iskustvu – roditeljstvu. Predavanja će se održavati u ZTC Banja Vrućica u periodu od 21.07. do 20.08. 2017 godine, u terminu od 19.00 do 20:30 časova, svakog petka i nedjelje.

– Planirano je da se održi deset predavanja od strane stučnih lica kao sto su ginekolog, pedijatar, babica, neonatolog te IBCLC savjetnica za dojenje. Govorićemo o periodu trudnoće, pripremama za porod, bolničkim praksama u porodilištu u Doboju te prvoj godini života sa bebom – kaže Tanja Slavuljica Miladić, osnivač Škole roditeljstva „Tea“.

skola roditeljstva TeaTokom prvog susreta trudnice će imati priliku da čuju predavanje psihologa Dubravke Vujnović Božić. U trudnoći treba da se uživa punim plućima, ali isto tako treba znati da ovaj period sa sobom nosi i brojne psihičke probleme, kako kod žene, tako i kod njenog partnera, kažu u ovoj Školici.

Trudnoća je period ubrzanog razvoja, promjena i izazova. To je period suočavanja sa sopstvenim strahovima i očekivanjima od sebe u ulozi roditelja, kao i početak utvrđivanja sopstvenog stila roditeljstva.Zbog toga je naše prvo predavanje od velike važnosti.

Prvi ciklus predavanja je besplatan, a svi zainteresovani se mogu prijaviti putem FB stranice Škola roditeljstva Tea ili  meil adrese: tanja.slavuljica@hotmail.com. Medijski pokrovitelj projekta je Elta televizija.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Unesi tvoje ime