Predstavljamo mamu Marinu: Uzmite parče sna, jako vjerujte u njega i rezultati neće izostati

Marina Miličić igraonica Simba Banjaluka

Za nju je Banjaluka najljepši grad na svijetu. Za sebe voli reći da je jedno veliko dijete, a prije četiri godine postala je majka dječaka Vukašina koji je njena najveća inspiracija. Upoznajte Marinu Miličić, vlasnicu dječije igraonice „Simba“ u Banjaluci.

Marina nam je otkrila zašto se upustila u samostalne preduzetničke vode, koliko trudnoća i majčinstvo mijenjaju ženu, a već je donijela i novogodišnje odluke koje je čvrsto odlučila da što prije sprovede u djelo.

Banjaluka se može pohvaliti brojnim igraonicama. Kako ste došli na ideju da otvorite još jednu? Po čemu ste željeli da budete prepoznatljivi?

Na ideju otvaranja igraonice „Simba“ došla sam 31.01.2016. godine , na prvi rođendan svog sina Vukašina. Tražili smo mjesto za proslavu koje ima toplinu doma, koje je prilagođeno za mališane, a ujedno da ima dio za roditelje u kojem ce i oni uživati. I tako se rodila ideja o Simbi, inače mom omiljenom liku iz crtanih filmova. Željeli smo da budemo prepoznatljivi po modernom konceptu, sadržajnosti, posvećenosti, ali i organizaciji na visokom nivou, uslužnosti, ljubaznosti i timskom radu. Nakon skoro dvije godine, mogu reći da su gosti prepoznali naš trud, rad, energiju i emociju koja vlada u Simbi.

dječija igraonica Simba BanjalukaKako je danas biti mama preduzetnik?

Sa moje tačke gledišta, odlično. Smatram da je velika privilegija biti mama preduzetnik. Savršena kombinacija za srećnu mamu koju pored majčinstva ispunjava i posao. Kao mama preduzetnik, dobila sam priliku da sve svoje vještine i kreativnost prenesem na posao i jako sam srećna zbog toga . Biti mama preduzetnik za mene je sreća, red, rad, disciplina i što je najvažnije, uživanje.

Imate li savjete za druge mame koje žele da se upuste u samostalne poslovne vode?

Mame treba uvijek da idu naprijed, da vjeruju u sebe i svoje ideje , ma koliko one male bile i da trudom, radom i zalaganjem rastu zajedno sa svojim idejama i poslovima. Zaista vjerujem da se upornost i predan rad uvijek isplate . Simba je počela sa radom kao mala igraonica, a uskoro će biti velika igraonica sa mnogo više sadržaja i prostora. Moj savjet je: uzmite parče od sna , jako vjerujte u njega i rezultati nece izostati.

Koliko trudnoća i majčinstvo, iz vašeg iskustva, mijenjaju ženu?

Trudnoća i majčinstvo mijenjaju ženu iz korijena. Mislim da rađanjem novog života, naš život dobije drugu dimenziju i drugi smisao. Otkako sam postala majka, mnogo više sam inspirisana, jača, organizovanija, vrijednija, srećnija, ispunjenija i motivisana da jednom malom biću budem uzor i ponos jednog dana. Od kada sam mama, ja sam ja 100 odsto.

dječija igraonica SimbaNova godina nam se polako bliži. Otkrijte nam vaših top pet odluka za 2019. godinu?

Odlučila sam biti još vrijednija i spremiti se za novi projekat koji nas očekuje u martu 2019. godine. Naučiću neki novi jezik. Želim usrećiti još mnogo djece, a svoje dijete usrećiti još više. Uživaću u svakom danu i živjeti život punim plućima.

Jer, sreću ipak čine male stvari. Što se mene tiče, dovoljno za 2019. godinu. 🙂

 

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Unesi tvoje ime