Prvi panel za trudnice u Banjaluci: osvojite vrijedne nagrade

prvi panel za trudnice

Banjaluka će 19. septembra sa početkom u 17:00 časova u hotelu “Jelena” biti domaćin prvog panela za trudnice u RS. Organizator ovog velikog događaja je Škola zatrudnice “Radosnica” koja poziva sve buduće majke na ovo zanimljivo, jednodnevno druženje.

To je sasvim novi događaj u regionu,  a riječ je o info danu za trudnice. Na tom događaju ugostićemo velika imena kao što su prof. dr Vesna Ećim Zlojutro, načelnik Klinike za ginekologiju i akušerstvo UKC RS, dr Ljubo Višekruna, pedijatar – neonatolog na UKC RS, dr Milana Lekić, BioTechnology and Genetics i babicu Gordanu Bednaš – kaže organizator Vlatka Bojanić iz Škole za trudnice “Radosnica”.

Nakon završetka programa uslijediće velika nagradna igra sa vrijednim nagradama. Trudnice i majke će tako imati priliku da osvoje autosjedalicu, kišobran kolica, besplatne edukacije, trudničko i newborn fotografisanje, kao i nosiljke za bebe, ističe organizator.

– Škola za trudnice “Radosnica” će pokazati praktično kako izgledaju vježbe za porod i kako trudnice  plešu. Tu će, takođe, biti naši saradnici, izlagači, a dodjeljivaćemo  i vrijedne nagrade.

Trudnice se na ovo besplatno druženje mogu prijaviti putem FB stranice Škole za trudnice “Radosnica” ili pozivom na broj 065915979.

 

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Unesi tvoje ime