Ranko Rajović u Banjaluci

Ranko Rajović NTC seminar Banjaluka

– Pustite dijete da se vrti do mile volje, da skače po krevetu dok mu ne dosadi. Čak i ako padne, veća šteta od toga biće da mu zabranjujete spomenute igre jer mu na taj način usporavate razvoj mozga – roditeljima poručuje dr Ranko Rajović koji promoviše potpuno novi pristup u odgoju djeteta.

Rajović je autor NTC sistema učenja, a na radost roditelja, prosvjetnih i obrazovnih radnika, 17.10.2017. godine posjetiće Banjaluku gdje će održati drugi dio NTC seminara. Predavanje će biti organizovano u prostorijama Panevropskog univerziteta Apeiron u trajanju od 17 do 21h.

– NTC sistem učenja je specijalizovan program za edukaciju roditelja, vaspitača i učitelja, koji usvojeno znanje i vještine mogu da primjene u svakodnevnim aktivnostima u radu sa djecom. Na seminaru se obrađuju teme o razvoju sposobnosti učenja, o značaju rane stimulacije za motoričke i kognitivne sposobnosti – ističu u Oxford edukativnom centru koji već drugu godinu sprovodi NTC radionice u Banjaluci, Mrkonjić Gradu i Prijedoru.

Ranko Rajović seminarDrugi dio seminara, dodaju organizatori, obiluje praktičnim vježbama koje će polaznicima omogućiti ovladavanje specijalnim tehnikama i metodama NTC sistema učenja i njihovu praktičnu primjenu u radu sa djecom.

– Cijena seminara je 60,00KM ( za uplatu izvršene u periodu do 14.10.), dok naknadne uplate izvršene u periodu od 15.10. do 17.10. iznose 70KM. Uplatu možete izvršiti u prostorijama Oxford edukativnog centra svaki radni dan od 8 do 20h. Seminar uključuje predavanje, radionice kao i certifikat za II stepen NTC obuke, a više o NTC sistemu učenja možete saznati putem web stranice www.ntcucenje.com – ističu u Oxford edukativnom centru.

Dr Ranko Rajović jedan je od najpopularnijih stručnjaka za rani razvoj inteligencije kod djece čiji se program učenja “Nikola Tesla centar” realizuje u 20 država. Rajović je specijalista interne medicine. Oblast kojom se bavi je neuroendokrinologija. Saradnik je UNICEF-a za ranu edukaciju, te gostujući predavač na fakultetima u nekoliko država. Osnivač je Mense Jugoslavije (danas Srbije) i odsijeka za darovitu djecu NTC (Nikola Tesla centra), te član upravnog odbora direktora svjetske Mense i predsjednik Komiteta svjetske Mense za darovitu djecu .

 

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Unesi tvoje ime