Seminar dr Ranka Rajovića u Banjaluci: Duboka pažnja kod djece

dr Ranko Rajović NTC seminar u Banjaluci

Želite li naučiti nešto novo o vaspitanju, obrazovanju i mentalnom zdravlju djece?

Seminar dr Ranka Rajovića u Banjaluci je odlična prilika za to. Naime, petog decembra od od 17 do 21h u prostorijama Panevropskog univerziteta Apeiron, Rajović će održati treći dio NTC seminara pod nazivom “Duboka pažnja kod djece”.

U Oxford edukativnom centru, koji je organizator ovog velikog događaja, kažu da je seminar namjenjen vaspitačima, učiteljima, ali i roditeljima koji usvojeno znanje i vještine mogu da primjene u svakodnevnim aktivnostima u radu s djecom.

– Na seminaru se obrađuju teme o razvoju sposobnosti učenja, o značaju rane stimulacije za motoričke i kognitivne sposobnosti, ali i praktične aktivnosti tokom kojih učesnici ovladaju NTC tehnikama.

Dr Ranko Rajović jedan je od najpopularnijih stručnjaka za rani razvoj inteligencije kod djece čiji se program učenja “Nikola Tesla centar” realizuje u 20 država.

Seminar u Banjaluci uključuje predavanje, radionice kao i certifikat za stepen NTC obuke. Broj mjesta je ograničen, a sve dodatne informacije možete dobiti putem brojeva telefona 051/224-224 i 065/333-335 ili putem FB stranice Oxford edukativnog centra.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Unesi tvoje ime