Strast prema poslu tajna uspjeha Banjalučanke Jelene Ševe

Jelena Ševa

Pred ženu se danas stavljaju brojni izazovi i obaveze. Žena treba da bude njegovana i lijepa,  savršena domaćica i brižna majka te da svoj posao radi najbolje što zna.

U vrtlogu svakodnevnih obaveza, zatekli smo i Banjalučanku Jelenu Ševu koja je svoj profesionalni put posvetila uljepšavanju drugih, prateći najnovije svjetske trendove.

Njeno ime već je godinama utabano i prepoznatljivo u svijetu make up artista, a dame joj se rado prepuštaju i kada žele savršene obrve i lice.

Kako je počela vaša uspješna Pinup priča?

Prije pet godina krenula sam da ostvarujem svoj dugogodišnji san. Dugo sam maštala sam o svom salonu i svakim danom sam bila bliža svom snu. Međutim, na početku je to izgledalo tako daleko.

Među prvima ste u Banjaluci počeli da radite japansko iscrtavanje obrva. Sad sa sigurnošću možemo reći da ste na samom vrhu te da se o vašim radovima priča širom naše zemlje. Da li je bio trnovit put do uspjeha?

Japansko iscrtavanje obrva je pronašlo mene na pravi način. Znala sam da hoću time da se bavim i da imam strast i to mi je bilo jako bitno. Prije četiri i po godine prva sam u Banjaluci krenula sa japanskim iscrtavanjem obrva. Pinup studio ljepote je dobijao pregršt poruka jer dame nisu znale zapravo o čemu se radi. Pitali su da li je to usađivanje dlačica, da li je to crtanjem kanom… I danas, dame i muškarci pitaju šta je to zapravo, a mi smo tu da objašnjavamo i pričamo na tu temu. Jedino kada radim sa ljubavlju znam da ću uraditi dobar posao. Kroz godine rada upoznajem sebe a isto tako spoznajem šta zelim da radim. Naravno, uvijek pratim svoj osjećaj.

Jelena Ševa japansko iscrtavanje obrvaVaše porodiljsko odsustvo prije tri godine trajalo je samo 20 dana. Da li je bilo teško vratiti se svakodnevnim obavezama, a uz to brinuti o maloj bebi?

Posao ne pita za porodični život. Za mene je bio izuzetno naporan period nakon poroda. Poslije 20 dana sam se vratila na posao, ali ne puno radno vrijeme. Ljudi su se javljali non stop, za svoje termine. Posao u privatnom sektoru i beba malo teže idu, na početku, dok se ne naviknete na nove obaveze. Pavle je naš dar sa neba. Da mogu vratiti vrijeme, više bih uživala s njim u tom periodu nakon njegovog rođenja. Srećom, tata Goran je moja desna ruka koja mi bezgranično u svemu pomaže.

Gdje pronalazite inspiraciju?

Inspiraciju pronalazim u putovanjma. Često putujemo, tako da pratimo šta se dešava u inostranstvu i šta mozemo da “donesemo” kod nas. Dame uvijek sa oduševljenjem prihvate naše nove usluge, a rado nam dolaze sa svih krajeva svijeta.

Pinup nas stalno iznenađuje brojnim novitetima. Šta ste za dame pripremili u narednom periodu?

Mi pažljivo biramo naše proizvode za kosu, lice i tijelo. Trenutno su aktuelni tretmani lica: mezoterapija i dijamantska dermoabrazija. Za relaksaciju preporučujem đakuzi i finsku saunu. Sve više dama nam se javlja sa željom za trajnom šminkom. Pinup studio se nalazi u Banjaluci u ulici Srpska 99, a za sva dodatna pitanja tu su i naši brojevi telefona: 051 214 855 i 065 671 201.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Unesi tvoje ime