Tete čuvalice

tete cuvalice

Trebate pouzdanu tetu za svoje dijete, koja ima iskustvo u svom poslu i dobre temelje fakultetskog obrazovanja? “Teta čuvalica” je pravo rješenje za vas. Ovu specijalizovanu agenciju za čuvanje djece, nedavno je u Banjaluci pokrenula Suzana Kusovac Sladoje. Ideju je oživjela kao dugogodišnji univerzitetski profesor, a inspiracija joj je bila šestomjesečna kćerka Čarna.

– Dugogodišnji sam saradnik predškolskih ustanova i Osnovnih škola na području Banjaluke. Profilišem izlazni kadar kao što su diplomirani vaspitači i profesori razredne nastave. Potrudila sam se, kao epilog ove priče, da spojim nauku i roditeljstvo u jedno i da napravim agenciju na snažnim temeljima kao što su profesionalnost, iskustvo i sigurnost za našeg klijenta – kaže Suzana Kusovac Sladoje, osnivač agencije “Teta čuvalica”.

cuvanje djeceAgencija se bavi povremenim i stalnim čuvanjem djece predškolskog i ranog školskog uzrasta. Pored vaspitača i učitelja, u timu se nalaze defektolog, pedagog, psiholog, medicinska sestra, logoped i brojni drugi stručnjaci. Cilj im je, kako kažu, da stimulišu rano učenje u prvim koracima života. Svako od njih, ističu, ima završen fakultet sa najboljim prosjekom ocjena.

– Trudili smo se da tete čuvalice prođu strože kontrole kao što su dodatna provjera u SUP-u, da imaju uredan sanitarni list, dodatne kvalifikacije. Klijenti dobijaju samo uslugu najvećeg nivoa. Roditelj može na našem sajtu odabrati profil tete čuvalice i u skladu sa razvojnim mogućnostima njegovog djeteta odabrati adekvatnu čuvalicu. Dovoljno je da nam pošalju kontakt, ime tete čuvalice i određene karakteristike djeteta poput alergena i specifičnih zahtjeva.

Usluge teta čuvalica trenutno su dostupne u Banjaluci, Laktašima, Čelincu, Kotor Varošu, Prijedoru, Prnjavoru i Doboju. Uskoro planiraju proširenje i na druge gradove BiH. Stoga vas pozivaju da ih, ukoliko vam je potreban posao, a odgovorni ste, kreativni i edukovani za rad sa djecom, kontaktirate putem web stranice www.teta-cuvalica.com.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Unesi tvoje ime