Tri najbolja druga koja svaka žena mora imati

Elta Kabel

Budimo iskreni. Žene zavide jedna drugoj. Pakosne su, podmeću, lažu, kradu muževe, oduzimaju dragocjeno vrijeme, s vremenom postanu lažno rame za plakanje, smiju vam se kada im okrenete leđa.

Ali, nisu sve drugarice takve. Naprotiv, postoji ta neka ljubav koja ne iščezne ni kada vas godine prelome, a ni kada štikle odluče da im je istekao vijek trajanja. Postoje drugarice koje ne morate svaki dan vidjeti i koje vas baš zbog toga čine srećnom, bogatom i nasmijanom. Ipak, to je stvarno rijetkost. Da se nađete oči u oči sa drugaricom pred kojom možete da prostrete sve svoje tajne, a da se sutra nećete pitati šta vam je ovo trebalo.

Zato, tu na scenu stupaju prijatelji, knjiški moljci koji će vas 100 puta uvjeriti da ste brže nego što mislite, da ste ekonomične iako vam to nikada nije palo na pamet, da trebate da mislite na sebe, iako ste to već odavno zaboravile. Jer dijete plače, prljavog veša ima tonu, vi biste da nazovete nekog i da se samo potajno ispačete. Mislite da će vam tako biti lakše.

On ne nosi naočare

Nije završio fakultet. Nije nešto posebno lijep ni zgodan, ali se zato sa njim super provodite. Tu je kad vam treba rame za plakanje, tu je kad vam treba dobar provod, tu je kad poželite da pobjegnete od svakodnevnog stresa. Voli vas i kada ga ne volite, bude s vama iako poželite da se ponekad otvori tlo pod nogama i da ga proguta. Ukoliko ga konzumirate u umjerenim količinama, pažljivo birajući sadržaj, uz njega vam može zaista biti lijepo. Njegovo veličanstvo: vaš televizor.

Za 10 minuta ručak

Da, ali malo sutra mislite u sebi. Ja vam kažem da je to potpuno moguće ukoliko imate jednog nezaobilaznog prijatelja svake moderne žene. Upoznajte pretis lonac – prijatelj kojem nećete dati da nikada ode od vas. Čak ćete mu u jednom trenutku i tepati. Jer on je tako divan. Brzo skuha ručak, sve je preukusno, djeca i ukućani zadovoljni, vi preponosni na sebe. Ma počastićete sebe jednim cipelama, zaslužile ste.

Svaka žena treba da ima prijatelja za dobar razgovor

Prijatelja koji je moderan i koji vas iz čista mira počasti sa 100 KM. Lijepa gesta, možda, pomislite na prvu. A onda će vas, vaš novi prijatelj, razoružati kada vam otkrije da uz pomoć njega možete da telefonirate besplatno prema svim fiksnim mrežama u BiH. A uz to još možete da i iskoristite mogućnost besplatne komunikacije prema mobilnoj telefoniji Elta – Kabela.

Ne mogu da vjerujem.

Brzo okrećem mamu, tatu, baku, sestru, komšinicu, pedijatra, šnajdericu, koleginicu. A u Elta Kabelu mi saopšte da je za mene sve to potpuno besplatno. I za mene, i za vas koji vaš broj iz telekoma prenesete u Elta – Kabel fiksnu mrežu. Uz to još dobijate 100 KM na na bankovnoj kartici, a i uštedićete na pretplati.
Provjereno.

Moj prvi korak da postanem ekonomičnija, za dobro svih ukućana.
A i te cipele se neće kupiti same od sebe.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Unesi tvoje ime