Ukijeva čokoladna bajka uskoro u centru Banjaluke

Ukijeva čokoladna bajka

Uroš zajedno sa svojom majkom Tanjom već četiri godine pravi čokoladnu bajku satkanu od puno ljubavi i najfinijih namirnica. Ove godine “Ukijeva čokoladna bajka” slavi četvrti rođendan i povodom toga odlučili su da Banjalučanima poklone neke od njihovih najukusnijih poslastica. Druženje su zakazali 29. juna sa početkom u 19:30 h na na Trgu Krajine u “Bašti sljezove boje”.

–  Naš dječak je veseo, nasmijan i razdragan. Voli leptire i žuti maslačak. Ne čuje i živi u svom svijetu tišine, ali ga to ne čini drugačijim već posebnim. Mi smo njegova porodica i trudimo se da Ukijev svijet učinimo što boljim i ljepšim za njega. Želimo da u njegovom svijetu nemam predrasuda i da su različitosti poželjne. Uki ima jedan od najrjeđih sindroma na svijetu “De Gruchijev” i za sad je jedini u Evropi. Dođite da upoznate našeg plavog anđela i da probate njegove čokoladice – poručuje Ukijeva mama Tanja Živković.

Ponosni roditelji ističu da Uki od ove godine, nakon duže borbe, kreće u školu. Ide na folklor, slika, pohađa NTC radionicu i još mnogo toga… i naravno uživa u svojim čokoladicama.  Posebno se zahvaljuju drugarima iz ” Bašte sljezove boje” na podršci, ljubavi i razumjevanju.

 

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Unesi tvoje ime