Vaskršnja kreativna radionica za djecu

vaskrsnja radionica za djecu oxford

Sklopy toys i NTC sistem učenja pozivaju sve mališane uzrasta od pet do devet godina na radionicu „Buđenje proljeća“. Kreativno – edukativna čarolija će se održati četvrtog aprila u prostorijama Oxford edukativnog centra u Banjaluci, u trajanju od 17 do 19 časova.

– Cilj nam je da djeca provedu dva ugodna sata u učenju i igri. Pričaćemo o simbolima i karakteristikama Vaskrsa i proljeća. Pored interesantnih NTC zadataka i pitalica, za igru su zadužene drvene Sklopy igračke u obliku zeca kao i drvena uskršnja jaja koja su tek u nastajanju i kojima dječica svojim vještim rukama, maštom i kreativnošću treba da daju željeni izgled – ističu u Oxford-u.

Oxford edukativni centar Banjaluka Sklopy radionicaVrijedna Sklopy ekipa pripremiće potrebne figurice. Mali kreativci će ih bojiti, brusiti, šmirglati i na kraju izraditi korpice u kojima će ove figurice biti najljepši ukras prazničnog stola.

– Cilj ove radionice je da praznicima udahnemo potrebnu čaroliju, a djeci pokažemo kolika je sreća i zadovoljstvo kada do cilja dođemo sopstvenim radom i trudom. Naravno da ćemo raditi u dobroj atmosferi, uz prigodnu muziku i obavezni slatki sto. Kada budete dovodili mališane imajte na umu da ne želimo da njihov užitak ometaju faktori kao što je garderoba koju ne smiju isprljati – dodaju u ovom Edukativnom centru.

Zbog ograničenog broja mjesta, prijave su obaveze do ponedjeljka 02. aprila i to putem FB stranice Oxford edukativnog centra u Banjaluci. Cijena radionice je 10 KM.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Unesi tvoje ime