Vrijeme je za novogodišnje fotografisanje

lenka keleman novogodišnja fotografisanja

Po zanimanju dizajner enterijera, a u duši zaljubljenik u fotografiju kojoj se rado vraća kada najljepše životne momente želi da otrgne od zaborava. Lenka Keleman već pet godina u svom studiju profesionalno fotografiše djecu i cijelu porodicu i kako kaže to je za nju najljepši posao na svijetu.

– Već petu godinu, pripremam novogodišnje fotografisanje. Na dvije scenografije sam izuzetno ponosna, pogotovo zato što sam ih 90 % sama napravila svojim rukama. Primjenila sam svoje znanje sa fakulteta i mislim da je do sada ispalo najinteresantnije. Nova godina je posebno interesantna jer ima jako puno porodica kojima je fotografisanje preraslo u tradiciju. Sad su to postali moji prijatelji. Najdivinije od svega je gledati tu djecu kako odrastaju – ističe Lenka.

Dok su u svijetu novogodišnja fotografisanja već odavno prerasla u tradiciju, kod nas to tek počinje da živi, ističe Lenka. Dodaje i to da osmišljavanje dekoracija i scenografija za studijska fotografisanja ni blizu nisu toliko interesantna koliko i rad sa najmlađima.

– Za pet godina sam stekla stvarno veliko iskustvo rada sa djecom. Ima djece koja su fenomenalna za saradnju, dok ima i djece koja traže drugačiji pristup: morate biti klovn i psiholog. U Americi i Australiji, novogodišnja fotografisanja su nešto što se podrazumjeva, a polako to stiže i kod.

Lenka ističe da se porodice sve češće odlučuju da mlade roditelje iznenade poklon bonom za fotografisanje. Dodaje i da je to nepogrešiv poklon koji ostaje za čitav život.

Nova godina je najtraženiji vid fotografisanja. Zna se desiti da me ljudi u februaru zovu da vide da li je novogodišnja scenografija u studiju. Pretpostavljam da će biti do sredine januara, barem tako je planirano.

Novogodišnje fotografisanje u studiju Lenke Keleman košta 100 KM, a više informacija možete saznati putem sajta www.lenkakeleman.com.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Unesi tvoje ime